CÉGES SZOLGÁLTATÁSAINK

PSZICHOLÓGIAI CENTRUMUNK BEMUTATKOZÁSA

Magánrendelő hálózatunk 2012 óta működik, az ország egyik legnagyobb pszichológus magánrendelőjekévé nőtte ki magát az évek során. . Magánrendelőinkben kiemelkedő, hogy a pszichológiai szolgáltatásokat magas minőségi szinten látjuk el. Válogatott és szakmailag professzionális kollégák dolgoznak, főként klinikai szakpszichológusok, tanácsadó szakpszichológusok, gyermek pszichológusok, pszichológusok és pszichiáterek, valamint egyéb segítő szakemberek - life és business coach, szakmediátor is kiegészíti a munkánkat.

A magasan képzett szakember gárda nagy tapasztalattal és kimagaslóan széles módszerspecifikus képzettséggel rendelkezik. Így az országban egyedülállóan az elérhető szakpszichológiai/pszichoterápiás szolgáltatások és módszerek legszélesebb skáláját tudjuk kínálni, szakmailag kiemelkedő minőségben, a legigényesebb színvonalon.

 

Szakmai profilunk és tevékenységünk a klinikai szakpszichológia, tanácsadói szakpszichológia és szakpszichiátria, valamint ezeknek a pszichológiai szakterületeknek az összes ambuláns módon kezelhető spektruma. A pszichológiai szaktanácsadást kiegészítve: mediátor, coach, életvezetési és karrier tanácsadással, vezetési tanácsadással is foglalkozunk.

 

AMIT NYÚJTUNK

 

Cégekhez kihelyezett pszichológiai szakszolgáltatásokat nyújtó pszichológus teamet állítunk össze. A team annak alapján kerül kialakításra hogy milyen céges igények merülnek fel, vagyis milyen típusú pszichológiai szaktanácsadásra és munkatársakat támogató pszichológiai intervencióra van szükség.

Közép és nagyvállalatoknak pszichológiai szaktanácsadást, coachingot, szervezetpszichológiai szaktanácsadást, valamint munkahelyi krízisekkel és traumákkal is foglalkozunk, speciális krízis terápiás módszerekkel ( EMDR, krízisintervenciós terápiák). Igény esetén klinikai szakpszichológia/ pszichoterápiás szolgáltatásokat is nyújtunk.

Kérjen egyedi ajánlatot emailen!          millenarispszichologia@gmail.com   

Telefonon is felveheti velünk a kapcsolatot!    06 30 5592926  vagy 06 20 8014393

 

SZOLGÁLTATÁSAINK:

1. Employee assistance-pszichológiai tanácsadás munkavállalóknak kredit vagy cafeteria rendszerben

 

Munkavállalók pszichés támogatása a cégeknek hosszú távon hatalmas előnnyel jár, hiszem a munkavállalók elégedettsége mentális- jólléte az hogy biztonságban érzik magukat, fontosnak és sikeresnek érzik magukat- visszahat és jótékony hatással van a munkaválllalóra valamint a munkáltató szervezetre is. Konkrét eredményekben mérhető a cég produktivitásának a növekedése, és a stressz szint csökkenése.

 

A munkavállalóknak nyújtott pszichológiai segítség személyesen és online platformokon is igénybevehető. Rövid időhatáros pszichológiai szaktanácsadástól mélyebb szintű krízisek és traumák pszichológiai intervencióját vállaljuk.

2.  Speciális online pszichés támogatás munkavállalóknak

A covid járvány idején sok munkavállalóra extra terhek rakódnak, valamint sok munkatárs home officeban dolgozik. erre dolgoztuk ki speciális anyagunkat

STRESSZ KEZELÉS, KIÉGÉS KEZELÉS, TRAUMA KEZELÉS

 

A munkavállalók motivációjának fenntartása létfontosságú minden munkaadónak. Mennyire lehet költséges vajon egy alul motivált, stresszes, kiégéses tünetekkel küzdő munkavállaló az Ön cége számára. A kezeletlen munkahelyi stressz a legtöbb cégnél sok milliós veszteségként könyvelődik el. A következmények felbecsülhetetlenek. Szakmai munkánkkal vállaljuk, hogy ezeket a kríziseket és stressz problémákat a legmagasabb szakmai tapasztalatunk szerint kezeljük.

 

 

 

IMG_2619R.JPG

Somogyi Katalin

magánrendelő vezető

 

klinikai szakpszichológus

pszichoterapeuta jelölt

  • Grey LinkedIn Icon
szasz_agota_vallalati_pszichologia.jpg

Szász Ágota

személyzetfejlesztő/ szervezetfejlesztő specialista

tanácsadó szakpszichológus