CÉGES SZOLGÁLTATÁSAINK

PSZICHOLÓGIAI CENTRUMUNK BEMUTATKOZÁSA

Magánrendelő hálózatunk 2012 óta működik, az országban az egyik legnagyobb pszichológus  magánrendelő vagyunk. Magánrendelőinkben válogatott és szakmailag professzionális kollégák dolgoznak, főként klinikai szakpszichológusok, tanácsadó szakpszichológusok, gyermek pszichológusok, pszichológusok és pszichiáterek, valamint egyéb segítő szakemberek - life és business coach, szakmediátor is kiegészíti a munkánkat.

A magasan képzett szakember gárda nagy tapasztalattal és kimagaslóan széles módszerspecifikus képzettséggel rendelkezik. Így az országban egyedülállóan az elérhető szakpszichológiai/pszichoterápiás szolgáltatások és módszerek legszélesebb skáláját tudjuk kínálni, szakmailag kiemelkedő minőségben, a legigényesebb színvonalon.

 

Szakmai profilunk és tevékenységünk a klinikai szakpszichológia, tanácsadói szakpszichológia és szakpszichiátria, valamint ezeknek a pszichológiai szakterületeknek az összes pszichésen ambuláns módon kezelhető spektruma.

Emellett a pszichológiai szaktanácsadást kiegészítve: mediátor, coach, életvezetési és karrier tanácsadással, vezetési tanácsadással is foglalkozunk.

 

AMIT NYÚJTUNK

Cégekhez kihelyezett pszichológiai szakszolgáltatásokat nyújtó pszichológus teamet állítunk össze. A team annak alapján kerül megszervezésre hogy milyen céges igényeket kell kiszolgálnia, milyen típusú pszichológiai szaktanácsadást és munkatársakat támogató pszichológiai intervencióra van szükség.

Vállalatoknak pszichológiai szaktanácsadást, coachingot, szervezetpszichológiai tanácsadást nyújtunk. Speciális munkahelyi krízisekkel és traumákkal is foglalkozunk, speciális krízis terápiás módszerekkel ( EMDR, krízisintervenciós terápiák). Igény esetén klinikai szakpszichológia/ pszichoterápiás szolgáltatásokat is nyújtunk, a megfelelő terápiás keretek mellett.

Kérjen egyedi ajánlatot emailen! Telefonon is felveheti velünk a kapcsolatot!

 

 

EMPLOYEE ASSISTANCE, PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÁS MUNKAVÁLLALÓKNAK

 

Munkavállalók pszichés támogatását nyújtjuk kisebb és nagyobb cégeknek. A munkavállalóknak nyújtott pszichológiai segítség személyesen és online platformokon is igénybevehető. Rövid időhatáros pszichológiai szaktanácsadástól mélyebb szintű krízisek és traumák pszichológiai intervencióját vállaljuk.

STRESSZ KEZELÉS KIÉGÉS KEZELÉS

 

A munkavállalók motivációjának fenntartása létfontosságú minden munkaadónak. Mennyire lehet költséges vajon egy alul motivált, stresszes, kiégéses tünetekkel küzdő munkavállaló az Ön cége számára. A kezeletlen munkahelyi stressz a legtöbb cégnél sok milliós veszteségként könyvelődik el. A következmények felbecsülhetetlenek. Szakmai munkánkkal vállaljuk, hogy ezeket a kríziseket és stressz problémákat a legmagasabb szakmai tapasztalatunk szerint kezeljük.

SZAKMAI VEZETŐK

Somogyi Katalin

magánrendelő vezető

 

klinikai szakpszichológus

pszichoterapeuta jelölt

  • Grey LinkedIn Icon

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Szász Ágota

személyzetfejlesztő/ szervezetfejlesztő specialista

tanácsadó szakpszichológus

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Rendelők

NAPHEGY 

1016 Budapest, Mészáros u. 2. II. em. 3.

(kapucsengő: 24)

MILLENÁRIS 

1024 Budapest, Lövőház u. 33. II. em. 1.

(kapucsengő: "rendelő" felirat)

MOM

1126 Budapest, Beck Ö. Fülöp u. 4. II. em.

(kapucsengő: 1)

Elérhetőségek

06-20-289-5416

  • Grey YouTube Icon
  • facebook
  • Instagram