SZOLGÁLTATÁSOK

Felnőtt egyéni terápia

 

Egyéni pszichológiai tanácsadás

A beszélgetés segíti a személy aktuális élethelyzeti elakadását megérteni. Fókuszban bármely olyan probléma állhat, amit a kliens itt és most stresszesnek él meg, legyenek azok napi szinten jelen lévő kihívások a munkahelyen vagy otthon.

Pszichiátriai szakorvosi ellátás

Alapvetően kétféle kezelést végezhet egy pszichiáter: pszichoterápia és a orvosi -azaz gyógyszeres kezelés-, illetve ezek kombinációja. A tünetek súlyossága, mintázata, és a kliens igényének figyelembe vételével alakul ki a terápiás megoldás.

Krízis tanácsadás

A krízistanácsadás egy olyan terápiás forma amely azonnali, rövid távú segítséget nyújt azok számára, akik olyan váratlan negatív eseményt tapasztalnak az életükben, amely érzelmi, szellemi, fizikai vagy viselkedési zavarokat, sokkot  okoz.

Neuropszichológia

Egy olyan klinikai szakterület, amely ismert vagy feltételezett agyi rendellenességek (sérülés, betegség) következtében előállt kognitív (pl. memória, beszéd, észlelés, figyelem, stb.), viselkedési és érzelmi-emocionális problémák vizsgálatával foglalkozik.

Online /skype pszichológiai tanácsadás

Online pszichológiai és pszichiátriai szakrendelésünk a járvány idejére tovább bővült.

A beszélgetés skype/ zoom vagy más online platformon zajlik.

ingyenes_online_pszichologia_2.jpg

Addiktológiai konzultáció

A pszichológiai tanácsadás a probléma kapcsán bármikor nagy segítséget jelent. Segíthet a probléma felvállalásában, a kezelés iránti motiváció kialakításában, megelőzésében, az életmódváltással kapcsoltban, a függőséggel kapcsolatos ok-okozati problémák feltárásában, megoldásában.

Karriertanácsadás

Hamarosan..

Autogén tréning

“autogén” –mert a saját aktivitásunkat igényli. A test öngyógyító folyamatait segíti. Ha ezt a módszert megtanuljuk, saját erőforrásainkat  tanuljuk meg előhívni. Ezt a relaxációt úgy sajátíthatjuk el, hogy otthon önállóan gyakoroljuk, a pszichológus pedig hetente találkozik velünk

Pszichoterápia

A pszichoterápia segít megtalálni a jelenlegi kihívások kezdetét és gyökereit, nem csak arra kíváncsi hogyan menedzseljük azokat  itt és most a jelenben. 

A pszichoterápia egyes fajtái egészen mélyre búvárkodnak, hogy felfedezzék az ént vagy a szelfet.

Skype terápia

A pszichológiai  tanácsadás általában személyes kapcsolatfelvételen keresztül történik, de vannak olyan helyzetek, amikor a személyes találkozó nem megoldható. Ilyen esetben lehetőség van arra hogy a pszichológusi szaksegítség elérése skypeon, online felületen keresztül történjen.

EMDR terápia  ( trauma terápia)

Az EMDR terápia lehetővé teszi hogy elinduljon az újrafeldolgozása, az agyban elszigetelődött, beragadt és feldolgozatlan traumatikus emlékek számára.

emdr_terapia_budapest.jpg

Hipnoterápia, KIP

A KIP (Katathym Imaginatív Pszichoterápia) egy mélylélektani imaginatív pszichoterápiás eljárás, melyet Hanscarl Leuner dolgozott ki az 1950-es években.

Szexuálpszichológiai tanácsadás

A szexterápia egy tanácsadási forma ami segít olyan személyeknek vagy pároknak akik olyan szexuális nehézségekkel kűzdenek mint például a teljesítményszorongás vagy szexuális jellegű párkapcsolati problémák.

Koronavírus járvány  online krízis pszichológia 

Rendelőnk a koronavírus járvány idejére pro bono (ingyenes) és kedvezményes ONLINE krízis tanácsadást, szakpszichológiai tanácsadást nyújt a nehéz élethelyzetbe, krízisbe került személyeknek. 

ingyenes_online_pszichologia_2.jpg

Személyiségfejlesztés/önismeret

A fejlődéssel kapcsolatban az egyik legfontosabb igazság, hogy a szokások megváltoztatásához hosszú elköteleződés, nagy idő és energia befektetés szükséges.

Kognitív és viselkedésterápia

A kognitív és viselkedésterápia azon az elképzelésen/ feltételezésen alapul hogy az észlelés és érzelmek befolyásolják a viselkedést.

pszichologiai_tanacsadas_budapest_3_.jpg
 

Gyerek és serdülő terápia

 

Gyerekpszichológiai tanácsadás

Az első alkalommal a gyerekpszichológus a szülőkkel találkozik, ahol megbeszélik a gyermeket érintő aktuális nehézséget és a bejelentkezés aktualitását. Második alkalommal a gyerekpszichológus a kisgyermekkel találkozik.

Gyermeknevelési tanácsadás

Hamarosan..

Iskolaérettség felmérése, tanulási problémák kezelése

A gyerekpszichológus, a gyermekkel való többszöri találkozás és foglalkozás keretében (gyermekpszchológiai vizsgálat és diagnosztika) átfogó képet kap a gyermek érettségi szintjéről, arról hogy milyen területeken mutatkozik elmaradás és mi a további teendő.

Szülő csecsemő konzultáció

A konzultáció célja, hogy a szülőknek a pszichológiai alapú szabályozási  vagy regulációs zavarok/ nehézségek esetén nyújtson megfelelő szaksegítséget.

  • krónikus nyugtalanság,sírás, alvás körüli problémák szoptatási nehézségek, az etetés, testsúly problémái

Serdülő konzultáció

A konzultációnak nem célja az összes aktuális nehézség átdolgozása, a terapeuta egy vagy két konkrét panaszra koncentrál, és azt próbálja 4-5 ülésen keresztül fókuszba helyezni rávezetni végigvezetni a probléma megoldása felé a kamaszt. 

Párok, családok terápiája

 

Családterápia

A terápia azokkal a problémákkal foglalkozik, amelyeket az emberek az életükben jelentős személyekkel való kapcsolataik és a szociális hálózataik összefüggésében élnek meg. Egy elismert terápiás módszer, amely családi rendszerrel foglalkozik, mint szociális egység.

Párterápia

Ha mindkét ember motivált, a legtöbb nehézség menedzselhetőnek ígérkezik. Ám ha a kihívások kezeletlenül maradnak, a feszültségek felhalmozódnak, rossz szokások/ minták fejlődnek ki, így a  párkapcsolat hosszútávú élettartama veszélybe kerülhet.

Coaching, mediáció,csoportok

 
 

Mediáció

A mediáció során a vitázó felek olyan körülmények közé kerülnek, ahol a mediátor vezeti az egyezkedés folyamatát és a hiábavaló vitázás helyett a felek egyenrangúként vesznek részt a tárgyalásban. A bíróságon folyó tárgyalással szemben itt nincs győztes és vesztes.

Life coaching

Hamarosan..

Mindfulness csoport

Hamarosan..

Autogén tréning csoport

Hamarosan..

Rendelők

NAPHEGY 

1016 Budapest, Mészáros u. 2. II. em. 3.

(kapucsengő: 24)

MILLENÁRIS 

1024 Budapest, Lövőház u. 33. II. em. 1.

(kapucsengő: "rendelő" felirat)

MOM

1126 Budapest, Beck Ö. Fülöp u. 4. II. em.

(kapucsengő: 1)

Elérhetőségek

06-20-289-5416

  • Grey YouTube Icon
  • facebook
  • Instagram